Ploegenachtervolging

Het team bestond verder uit Sven Kramer en Patrick Roest. Gepubliceerd op 7 januari 2022 2155.


De Ploegenachtervolging Op De Schaats Is Begonnen Olympische Winterspelen Olympische Spelen Winterspelen

Een relatief nieuwe discipline in het langebaanschaatsen is de ploegenachtervolging waarbij twee teams van drie of vier rijders tegen.

. Afstanden waarover langebaanwedstrijden verreden worden zijn 500 1000 1500 3000 5000 en 10000 meter. 1 day agoDe Nederlandse schaatssters hebben zaterdag op de Olympische Spelen zonder te overtuigen de halve finales op de ploegenachtervolging bereikt. Lees hier alles over dit fascinerende onderdeel.

Wüst Schouten en De Jong maken favorietenrol waar op ploegenachtervolging. Er zijn verschillende takken binnen de wielersport. Als ze met de ploegenachtervolging goud willen winnen denk ik dat ik een goede kans maak.

Ireen Wüst Antoinette de Jong en Irene Schouten hebben hun favorietenrol op de ploegenachtervolging volledig waargemaakt. Marcel Bosker heeft met de ploegenachtervolging goud gewonnen bij de EK Afstanden. Patrick Roest zal gewoon meedoen aan de ploegenachtervolging op het EK die vrijdag plaatsvindt.

Vervang kramer voor de massastart en ploegenachtervolging. De 26-jarige schaatser is nog steeds ontstemd over de gang van zaken maar. Schaatsen I Live ploegenachtervolging vrouwen en 500 meter mannen - Kijk hier 12 februari vanaf 900 uur naar de ploegenachtervolging vrouwen en 500 meter mannen.

Voor TeamNL komen op de 500 meter Merijn Scheperkamp rit 8 Thomas Krol rit 3 en Kai Verbij rit 9 aan de start. Jorrit Bergsma is bereid om voor de Olympische Spelen in Peking terug te keren op de ploegenachtervolging. Patrick Roest rijdt komend weekend bij de EK afstanden op de ploegenachtervolging gewoon mee met de Nederlandse ploeg.

1 day agoHallo Peking Podcast Jan Coopmans schiet volledig tekort bij de ploegenachtervolging Elke dag - in het holst van de ochtend - praten Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam je vanuit Move. 1 day agoLIVE Nederland start matig op ploegenachtervolging mannen in actie op 500 meter. Vooraf was er al grote discussie over zijn selectie voor met name de massastart maar tegen beter weten in werd hij toch geselecteerd.

De negen schaatssters uit de SEVO na het kwalificatietoernooi reizen ook af naar China. Laatste kunstje dit en dat maar dit gaat medailles kosten. De Nederlandse dames gaan vanaf 0900 uur op zoek naar een plek in de halve finale.

Ireen Wüst Irene Schouten en Antoinette de Jong. 1 day agoBeijing 2022 Alles wat je moet weten over de ploegenachtervolging Vandaag begint bij de vrouwen het toernooi van de ploegenachtervolging. Roest zet woede op schaatsbond om in goud met ploegenachtervolging.

Voor het eerst deze Olympische Spelen staan er vandaag twee schaatsonderdelen op de langebaan op het programma. De 35-jarige schaatser richt zich volledig op de vijf kilometer en de ploegenachtervolging zo. Dat heeft de schaatser die zeer ontevreden is over de selectiekeuze van de KNSB voor de.

Bij de vrouwen lagen de kaarten reeds op tafel. En anders niet zei Bosker donderdag na. Sven Kramer gaat dinsdag niet van start op de tien kilometer bij het olympisch kwalificatietoernooi.

De ervaren stayer deed de laatste jaren zelden mee aan het teamonderdeel omdat hij zich. De Nederlandse achtervolgingsploeg heeft vrijdag in Heerenveen de Europese titel veroverd. Met deze rijdsters kunnen ook de teamonderdelen ploegenachtervolging en mass start in de sterkste formaties worden verreden.

De wielersport is een verzamelnaam voor alle sporten waarbij gebruik wordt gemaakt van een fietsVoor de fietssporten waarbij het op snelheid aankomt en dat zijn de meeste wordt ook de term wielrennen gebruikt. 1 day agoHallo Peking Podcast Jan Coopmans schiet volledig tekort bij de ploegenachtervolging Elke dag - in het holst van de ochtend - praten Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam je vanuit Move.


Australische Vrouwen Veroveren Wereldtitel Nos Vrouw Baanwielrennen Wereldrecords


Mannen Ploegenachtervolging Brons Olympische Spelen 2018 Olympische Spelen Blond Amsterdam Olympische Winterspelen


Sven Kramer Jan Blokhuisen En Koen Verweij Goud Bij De Ploegenachtervolging Finale Olympische Wintersp Olympische Winterspelen Winterspelen Olympische Spelen


Gold Again Team Women Vrouw Mannen Schaatsen


De Golden Girls Blond Amsterdam Olympische Spelen Blond


Marrit Leenstra Photostream Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games Speed Skates


Zonder Kramer Toch Goud Voor De Ploegachtervolgers Goud Sport Schaatsen


Ireen Wust Antoinette De Jong En Marrit Leenstra Grijpen Het Zilver Op De Ploegenachtervolging Schaatsen Goud Zilver


Foto S Feest Bij Team Nederland Na Dubbel Goud Bij Ploegenachtervolging Metro Olympische Winterspelen Winterspelen Sport


Wkschaatsen2017 Goud Ploegenachtervolging Vrouwen Vrijdag 10 Febr 2017 Vrouwen In Zeer Snelle Tijd Naar Winst Achtervolging Met Een Vrouw Meisjes Schaatsen


Wereldtitel Ploegenachtervolging Naar Nieuw Zeeland Nos Nieuw Zeeland Baanwielrennen Nieuws


Oranje Schaatsers In Halve Finales Ploegenachtervolging Olympische Winterspelen 2018 Nos Mannen Ondergoed Olympische Winterspelen Winterspelen


Pin Op Dutch Athletes


Vrouwen Ploegenachtervolging Zilver Olympische Spelen 2018 Olympische Spelen Blond Amsterdam Illustraties

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel